All Categories


Pages


καλύτερη στιγμή για να αποκτήσετε έγκυος - Go Figure!

Γυναίκες να είναι εξυπνότερες προσπαθήστε να ατόμων αποφυγή σπατάλης ωστόσο όταν αναζητάτε Βοήθεια υγειονομικά pads κατά περίοδο, προοπτική μόλις εξαφανίζεται! Ζουν η ύπαρξη με αποβλήτων γύρω δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Ο κύριος λόγος για τέτοια σπατάλη σε γυναικείο τμήμα οι διαθεσίμου επενδύσεων το οποίο πολλά σε κάθε το μήνα και έτσι είναι εγγυημένη ανάπτυξη μεγάλο ποσό σπατάλη ανεξάρτητα τι επιχειρήσετε. Αλλά η αλλαγή η έννοια της χρησιμοποιώντας το κύπελλο της εμμηνορρυσίας αντί διαθεσίμου pads είναι σίγουρα μια αλλαγή για ότι Βελτίωση του κοινωνία!

υπάρχουν πολλά λύσεις προβλέψει αυτή τη σημαντική ημέρα. Πριν από πολλά χρόνια, οι Κινέζοι έκανε εγκυμοσύνη το ημερολόγιο με υψηλής ακρίβειας 7 ακόμη μπορούσαν γνωρίζουν το το φύλο του μωρού κατά την νέα πρωτοβουλία ημερομηνία και chronilogical ηλικία μαμά. Ινδιάνων είχε επίσης τους πολύ δικούς τους. τρόπο: να υπολογιστεί η γενέθλια baby ανάλογα με το Φάση σελήνης. Οι ανακάλυψε ότι θα έχουν ένα δεσμού μεταξύ εγκυμοσύνης ημερομηνία λήξης μαζί με το αλλοίωση των φεγγάρι του κύκλου 7 επιπλέον θα μπορούσε να προβλέψει το φύλο του μωρού από αυτό. κλικ με το ακόλουθο άρθρο click through the following post Αυτές οι αρχαίες μέθοδοι θα μπορούσε να είναι πολύ δημοφιλή πριν προγόνων, αυτές τις ημέρες υπάρχει σίγουρα άλλο σύγχρονο λύση βοήθεια προσμονή γυναικών ονομάζεται έγκυος προθεσμία αριθμομηχανή.


Πρώτη, είναι σημαντικό να κατανοούν τις πηγή το αίμα από την εμμηνορρυσία. Του σημαντική εσωτερική γυναικεία αναπαραγωγική εξαρτήματα ο μήτρας. Η μήτρα τόπος ένα αυγό εμφυτεύματα ώστε ένα μωρό μπορούν να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν εντός της καθώς ταΐζετε. Ως ορμόνες προώθηση ανάπτυξη και εκτόνωση αυγά, επιπρόσθετα, τόνωση της πάχυνσης τοιχώματος από το επένδυση της μήτρας. Αυτό προετοιμάζει τη μήτρα να λαμβάνετε ένα γονιμοποιημένων αυγών.

με την επιπλέον οιστρογόνων στο σώμα "οιστρογόνων κυριαρχία" παράγει το αμάξωμα αρχίζει να μια ορμόνη ανισορροπία. Αυτός είναι ο λόγος που οι ανώμαλες περιόδους και υψηλή εξαέρωση πάρτε. Αυτές οι παράτυπες περιόδους και να τελευταία όλοι τον τρόπο να τη στιγμή του εμμηνόπαυσησ στάδιο. Την εξαέρωση να πάτε από το φως για να κάνει διακοπές με βαριά και πάλι. Η παρατυπία θα πάτε από ανάπτυξη περίοδο κάθε τρεις εβδομάδες 1 σχεδόν κάθε δέκα ημέρες. Κάθε γυναίκα διαφέρει. Εάν η βαριά αιμορραγία επιμένει ίσως προβολή γυναικολόγος να εξασφαλίσει η κάτι είναι πραγματικά πολλή χειρότερα.

εάν δεν μπορείτε να βρείτε το εσείς έγκυος ή αύξηση αριθμός την εγκυμοσύνη, είστε σε θέση να τουλάχιστον επιμηκύνετε τον περίοδος εμμηνόρροιας μέσω της διατροφής. Οι ερευνητές έχουν διαπίστωσε ότι μεγαλύτερη πρόσληψη πρωτεΐνης σόγιας μπορεί να αύξηση κύκλους εμμηνόρροιας από μέση δυόμιση ημέρες. Recommended Web-site Ως εκ τούτου, να λάβει περισσότερα προϊόντα σόγιας, όπως τόφου, miso, tempeh, γάλα σόγιας, γάλα σόγιας παξιμάδια. Ερευνητικές μελέτες έχουν επιπλέον αναφέρεται ότι μια χορτοφαγική δίαιτα γεμάτο φρούτα και λαχανικά μπορεί να καθυστερήσει την εκδήλωση την εφηβεία, η οποία, στα θηλυκά. Σε Lignins βρώμης, κριθής, σιτάρι, παξιμάδια μπορεί να απενεργοποιήσει οιστρογόνων σύνθεση· συνεπώς, δίαιτας γεμάτο τα τρόφιμα αυτά μειώστε το παραγωγή των οιστρογόνων. Flaxseed, για παράδειγμα, δίνει πάνω από 100 φορές περισσότερο από ό,τι lignins οποιαδήποτε άλλη ελαιούχων σπόρων και σιτηρών.About the Author

Matthiesen
Bynum Langston Γυναίκες να είναι εξυπνότερες προσπαθήστε να ατόμων αποφυγή σπατάλης ωστόσο όταν αναζητάτε Βοήθεια υγειονομικά pads κατά περίοδο, προοπτική μόλις εξαφανίζεται! Ζουν η ύπαρξη με αποβλήτων γύρω δεν είνα

Comments


No comments yet! Be the first:

Your ResponseMost Viewed - All Categories